NEWTON Media zásadne inovuje portfólio služieb. Ojedinelý model podnikania v odbore. Nová firemná identita odráža zmenu

22. 10. 2014

Líder na trhu mediálneho monitoringu a analýz, spoločnosť NEWTON Media, mení svoju tvár. Hlavným impulzom pre rebranding je zásadné rozšírenie služieb, ktoré sa odohráva súbežne s blížiacim sa dvadsiatym výročím firmy na trhu. „Výročie, ktoré nás čaká v budúcom roku, oslávime nielen novým vizuálnym štýlom. Zásadným spôsobom totiž rozširujeme ponuku služieb klientom,“ hovorí Petra Mašínová, CEO spoločnosti MEWTON Media, a.s.

V reakcii na nárast množstva dát, novej výzvy digitalizovaného a globalizovaného trhu a potreby klientov sa spoločnosť NEWTON Media rozhodla rozšíriť produktové portfólio o služby s pridanou hodnotou. Sem novo spadá strategické poradenstvo a odporúčania aj samotná ich realizácia. Cieľom je ponúknuť celé spektrum služieb, ktoré podporujú konkurencieschopnosť klientov. Ponuka komplexného produktového portfólia by predovšetkým mala pomôcť zákazníkom prijímať v ich biznise správne rozhodnutia, opierajúce sa o kvalitne spracované a správne interpretované dáta nielen z médií. „ ‚Nový kabát‘ je symbolom nášho rozhodnutia uchopiť zmenenú trhovú realitu ako výzvu. Staviame pritom na pevných základoch, ktoré NEWTON za 20 rokov vybudoval. Nechceme už len dáta monitorovať. To v dnešnej dobe nestačí. Digitálne dáta z médií a množstvo ďalších zdrojov, ich kombinácie a analytické spracovanie predstavuje obrovskú príležitosť. Vydávame sa novou cestou, na ktorej ponúkame komplexné služby šité na mieru,“ dodáva Magdalena Horánska, konateľka spoločnosti.

NEWTON teda poskytuje ucelený logický reťazec služieb: monitoring analýza odporúčaniarealizácia. Tento model je v domácom prostredí ojedinelý. Nové logo, navrhnuté kreatívnou firmou Dynamo Design, v sebe odráža všetky tieto zmeny. Vystihuje podstatu komplexnosti služieb a osobného prístupu ku klientom. Reflektuje individuálne riešenia na mieru každému klientovi, inováciu, technológie a v neposlednom rade odbornosť a profesionalitu firemného tímu NEWTON Media. Do „nového kabátu“ sa obliekla aj webová stránka www.newtonmedia.sk a profily na sociálnych sieťach Facebook a LinkedIn.

Old logo.jpg New Logo.png
staré logo NEWTON Media nové logo NEWTON Media