Petr Herian sa vracia do vedenia NEWTON Media group, Petra Mašínová odchádza do zahraničia

31. 8. 2016

S účinnosťou od 1. Septembra 2016, sa novým CEO NEWTON Media group stane zakladateľ spoločnosti a predseda predstavenstva, Petr Herian. Doterajšia CEO skupiny, Petra Mašínová, sa bude venovať novým pracovným výzvam v zahraničí. K tejto zmene v medzinárodnom vedení spoločnosti dochádza po dvoch rokoch, kedy NEWTON Media pod vedením Petry Mašínovej výrazne posilnil svoje aktivity na medzinárodnom trhu.

„Petra priniesla do NEWTONU nové ambiciózne vízie a ich naplnením posunula spoločnosť medzi popredných poskytovateľov služieb v oblasti Media Intelligence na európskom trhu. Úspešné pôsobenie Petry v čele NEWTON Media group bude zavŕšené pripravovanou jesennou expanziou na kľúčový európsky trh,“ povedal k ďalšiemu smerovaniu spoločnosti zakladateľ a predseda predstavenstva spoločnosti NEWTON Media Petr Herian.

Medzi hlavné úspechy spoločnosti, pod vedením Petry Mašinovej, patrí víťazstvo vo významných medzinárodných tendroch, ako napr. získanie kontraktu na poskytovanie služieb pre Európsku komisiu. Svoju vysokú profesionalitu preukázala spoločnosť aj získaním ceny v prestížnej súťaži AMEC Awards 2016, za najlepšiu mediálnu analýzu v kategórií B2B.

„Náš zámer, rozšíriť služby na globálne trhy, sa začína v poslednej dobe s veľkým úspechom realizovať. Pre mňa osobne je veľkou cťou, že som mohla byť práve v tomto zlomovom období rastu skupiny NEWTON Media na pozícií CEO. NEWTON Media má všetky predpoklady k tomu, aby sa stal jedným z globálnych lídrov vo svojom obore a mohol posúvať hranice v oblasti Media Intelligence ďalej,“ podotkla doterajšia CEO NEWTON Media group Petra Mašínová.

Petr Herian vo svojej novej pozícií nadväzuje na plnenie cieľov v rámci dlhodobej globálnej stratégie skupiny NEWTON Media. Medzi jeho hlavné priority patrí v najbližšej dobe úspešné rozšírenie pôsobnosti skupiny do ďalších európskych krajín a pokračovanie expanzie spoločnosti na globálnom trhu.

Kontakt pre média:

Markéta Brázdová
T: 00420 724 797 224
E: marketa.brazdova@newtonmedia.cz

• Sledujeme slovenské rádiá aj televízie. Vieme tak presne, kde všade o vás odvysielali reportáž. Aplikácia NewtonOne na to upozorňuje emailom.

27. 3. 2017